top of page

Ceremonies en coaching op basis van breinkennis

Door Evelien Brand

 

 

Sisterhood ceremonies voor vrouwen

De diepte in naar jouw bron, intenties en verlangens. Als ziel alleen en met elkaar lopen wij het pad. Samen versterken we elkaar door verbondenheid. Inzichten krijgen en deze transformeren naar een relaxte, verbonden en steeds meer speelse manier van leven. Angsten met compassie onder ogen zien en jezelf herkennen in de pijn van de ander. Jouw kwaliteiten, eigenheid en oh zo leuke eigen- aardigheden leren kennen en leren waarderen, waar beetje bij beetje de maskers afgaan en we onszelf in elkaar herkennen, erkennen, ondersteunen en voelen dat we er niet alleen voor staan. In een veilige omgeving mogen groeien. Zoals de lotus die zich door de modder omhoog woelt en ten volle van het licht mag genieten. Steeds meer voelen dat je echt leeft. In een ceremonie krijg je inzichten en helpt je deze in je dagelijks leven te manifesteren. Daarvoor is dit diepere traject waarbij we elkaar elke 8 weken zien heel geschikt. Van vrijdagavond tot zondagmiddag, in totaal komen we 6 maal bijeen.
 

Individuele Ceremonies

Wil je graag een ceremonie meemaken, maar liever op individuele basis? Dan past dit bij jou. Ik werk individueel of met een kleine groep van mensen die elkaar al kennen. Dit geeft veiligheid en diepgang die dit werk zo waardevol maken. Inzichten krijgen en samen kijken en voelen hoe je dit in je dagelijks leven kunt integreren. Wat zou je nog willen in je leven? Wat kom je op dit moment tegen in je leven? Wat weerhoudt je om dat te doen wat fijn voelt?

 

Coaching op basis van de biologie van jouw brein

Naast het prachtige werk van de ceremonie maak ik graag gebruik van de kennis en werking van jouw brein. Onze neurale netwerken bepalen ons voelen, denken en handelen. Als je iets nog niet kunt, zoals bijvoorbeeld pianospelen, moet je het eerst gaan doen. Dan pas gaat je brein de neurale paden aanleggen die laten zien dat jij piano speelt. Dit traject gaat over het aanleggen van nieuwe neurale paden. Paden die meer VOOR je werken omdat je meer neutrale en gelukshormonen gaat aanmaken, in plaats van stresshormonen (deze hormonen bepalen namelijk je gevoel). Meer rust voelen is de basis voor verandering en dat is waar dit traject van 8 sessies en tussentijdse begeleiding voor staat.

 

Waar? In Haarlem, Nederland

Website: wordt momenteel vernieuwd

Contact: mail of bel mij gerust evelien@evelienbrand.nl of +3164805747

bottom of page