top of page
 Body-scan
Alles heeft een bezieling, een vibratie

Wanneer we ziekte beschouwen als een materialisatie of verdichtingsproces van energetische verstoringen in het lichaam, dan stelt zich de voor de hand liggende

vraag in welke mate we genezend kunnen ingrijpen op de energetische dynamiek van het fysieke lichaam, dit om de ziekte te genezen ofwel te voorkomen.

De visie dat alle levende wezens en zelfs een steen een bepaalde energetische trillingsfrequentie bezit, wordt algemeen aanvaard en kan ook wetenschappelijk vastgesteld worden. Dit energetisch mensbeeld vinden we ook terug onder meer in de accupunctuur waar gewerkt wordt op de meridianen en de chakra’s en in de klassieke homeopathie.

 

Al onze organen en lichaamsweefsels beschikken over een eigen trillingsfrequentie die kan gemeten worden door een professioneel  apparaat door een totale body-scan. Vanuit de biofysica is bekend dat alle chemische processen in het lichaam bestuurd worden door elektro-magnetische trillingen. Veel ziekteprocessen beginnen met disharmonische trillingen die de chemische processen foutief aansturen. Het is dus erg belangrijk om de energetische besturing van het lichaam in evenwicht te brengen en onder controle te houden. Ons lichaam kan alleen functioneren en zichzelf reguleren als cellen goed met elkaar communiceren. Soms wordt de communicatie tussen de cellen verstoord of zelfs verhinderd. Dit kan gebeuren door ophoping van giftstoffen in het lichaam of door bacteriën, parasieten, virussen en schimmels die uit evenwicht zijn geraakt. Ook wordt het lichaam vaak belast door straling. Door al deze verstoringen kunnen we uiteindelijk ziek worden.

 

Bodyscan laat zien waar er verstoringen zijn. Door het lichaam te prikkelen en de werking van organen te stimuleren, worden storende frequentiepatronen omgezet tot genezende frequenties.

Chakra-blokkades en meridianen blokkades worden opgeheven en gereinigd, waardoor de levensenergie terug vrij kan stromen en je levensbestemming sterker voelbaarder wordt.

bottom of page