top of page

Natuurlijke genezende frequenties (Bioresonantie- body-scan)

Wanneer we ziekte beschouwen als een materialisatie of verdichtingsproces van

energetische verstoringen in het lichaam, dan stelt zich de voor de hand liggende

vraag in welke mate we genezend kunnen ingrijpen op de energetische dynamiek

van het fysieke lichaam, dit om de ziekte te genezen ofwel te voorkomen.

De visie dat alle levende wezens en zelfs een steen een bepaalde energetische trillingsfrequentie bezit, wordt algemeen aanvaard en kan ook wetenschappelijk vastgesteld worden.

Dit energetisch mensbeeld vinden we ook terug onder meer in de accupunctuur waar gewerkt wordt op de meridianen en de chakra’s en in de klassieke homeopathie.

 

Al onze organen en lichaamsweefsels beschikken over een eigen trillingsfrequentie die kan gemeten worden door een professioneel  apparaat door een totale body-scan. Vanuit de biofysica is bekend dat alle chemische processen in het lichaam bestuurd worden door elektro-magnetische trillingen. Veel ziekteprocessen beginnen met disharmonische trillingen die de chemische processen foutief aansturen. Het is dus erg belangrijk om de energetische besturing van het lichaam in evenwicht te brengen en onder controle te houden. Ons lichaam kan alleen functioneren en zichzelf reguleren als cellen goed met elkaar communiceren. Soms wordt de communicatie tussen de cellen verstoord of zelfs verhinderd. Dit kan gebeuren door ophoping van giftstoffen in het lichaam of door bacteriën, parasieten, virussen en schimmels. Ook wordt het lichaam vaak belast door straling. Door al deze verstoringen kunnen we uiteindelijk ziek worden.

 

Natuurlijke genezende frequentie is een energetische behandelmethode die gericht is op zowel op het fysieke als op de gehele energetische lichaamsdynamiek en doet beroep op het zelfhelend vermogen van het eigen lichaam. Door het opheffen van blokkades zal het lichaam terug in staat zijn  te herstellen en zichzelf in balans te brengen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van organen te stimuleren, worden storende frequentiepatronen omgezet tot genezende frequenties.

Dit kan  zowel voor volwassenen, kinderen, baby's en dieren

Chakra-blokkades en meridianen blokkades worden opgeheven en gereinigd, waardoor de levensenergie terug vrij kan stromen en je levensbestemming sterker voelbaarder wordt. De energetische behandeling door middel van een professioneel apparaat (totale body-scan) kan verder aangevuld worden met een homeopathisch middel en orthomoleculaire voeding, inzicht in je eigen geboorte zielenkaart en trauma's wat het genezingsproces bevordert.

Alles heeft een bezieling, een vibratie

Jij zelf bent een trillend uniek goddelijk wezen en dit wezen heeft een Goddelijke bestemming( frequentie) ontvangen door een liefdevolle levensadem die in ons is ingeblazen

Wij hebben van het universum een eeuwige vibrerende levensgeest ontvangen.
 
Ons aardse leven is een heel tijdelijke leerschool voor onze hogere goddelijke bestemming.
De aarde is een afspiegeling van een hogere vibrerende volmaakte hemelse/geestelijke werkelijkheid wat

onze bestemming is.


Als we ons richten op aardse zorgen, angsten en verleidingen worden we gevangen in de matrix van het lagere aardse bestaan met zeer kortstondige geluksmomenten die worden gevolgd door besef van leegte.


Richt je oog daarom op hogere vibraties die ons waarachtig Leven, Vrede en Vreugde geven.

zo boven, zo beneden, zo beneden, zo boven

In jou, door jou en rond jou

Geheel

geboorte
bottom of page