top of page

Kinderactiviteiten binnen een huiselijk sfeer en groen kader.

Door: Tine Van den Brande

Ben je op zoek naar kinderactiviteiten in een klein groepje waar op een liefdevolle manier wordt omgegaan met elkaar, dan kan de Toverkring vast iets voor je betekenen.
Ook originele verjaardagsfeestjes met een groene toets zijn mogelijk.


Op een rustig plekje naast natuurpark Beerzelberg organiseer ik speel-en knutselmomentjes en 2-daagse kampjes tijdens schoolvakanties.
In het bos ontdekken we samen nieuwe dingen die de kinderen hun fantasie en zintuigen zullen prikkelen. Terug binding maken met de natuur en respectvol mee omgaan is zo kostbaar voor de toekomst van onze planeet. Deze boodschap tracht ik mee te geven tijdens de activiteiten.
Buiten spelen staat bij de Toverkring voorop, in de gezellige tuin of in het bos. De frisse buitenlucht is gezond en verhoogd onze weerstand. En met de schatten uit de natuur in combinatie met ander materiaal kan er fantasievol geknutseld worden.
We houden het klein en gezellig met maximum 8 kindjes, zo is er aandacht voor elk kindje.
Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en geborgen voelen, zodat zij kunnen  openbloeien tot mooie mensen.  Alle kindjes zijn welkom vanaf 3 jaar tot 11 jaar.

Ben je geïnteresseerd wat de Toverkring voor jou kan betekenen, dan nodig ik uit om mijn website te bekijken www.detoverkring.be

bottom of page